Pasar Polyethylene Kapadhetan Tinggi Global (2021 nganti 2026) - Tren Industri, Nuduhake, Ukuran, Wutah, Kesempatan lan Prakiraan

DUBLIN, 5 Mei 2021 /PRNewswire/ — The "Pasar Polyethylene (HDPE) Kapadhetan Tinggi: Tren Industri Global, Nuduhake, Ukuran, Wutah, Kesempatan lan Prakiraan 2021-2026" laporan wis ditambahake menyangResearchAndMarkets.com kangkurban.

 

Pasar polietilena kapadhetan dhuwur (HDPE) global tekan regane US $ 70.4 Milyar ing taun 2020. Polietilena kapadhetan dhuwur, utawa HDPE, minangka plastik sing kuwat lan cukup kaku sing duwe struktur kristal banget.Kuwat, relatif murah lan nduweni kemampuan proses sing apik banget.Plastik HDPE duwe sawetara karakteristik sing ndadekake bahan kasebut cocog kanggo aplikasi kemasan lan manufaktur.Iku luwih angel tinimbang poliethelin standar, tumindak minangka penghalang kuat marang kelembapan lan tetep padhet ing suhu kamar.Iki tahan kanggo serangga, rot lan bahan kimia liyane.HDPE uga ora nggawe emisi mbebayani sajrone manufaktur utawa nalika digunakake dening konsumen.Kajaba iku, HDPE ora bocor bahan kimia sing mbebayani menyang lemah utawa banyu.Ing ngarep, penerbit ngarepake pasar polietilen kapadhetan dhuwur (HDPE) global bakal tuwuh kanthi moderat sajrone limang taun sabanjure.

 

HDPE bisa digunakake ing pirang-pirang aplikasi lan Industri ing ngendi resistensi dampak sing kuat, kekuatan tarik sing apik, panyerepan kelembapan sing sithik, lan karakteristik tahan kimia lan karat.Amarga sifat kasebut populer digunakake kanggo nggawe pipa sanitasi amarga struktur kimia sing angel lan gampang gampang dibentuk.Uga wis misuwur ing industri kemasan amarga saya akeh digunakake kanggo produksi macem-macem produk kaya tutup botol, wadhah panyimpenan panganan, tas, lan liya-liyane. kang uga nemokake aplikasi ing industri pangan.

 

Lanskap kompetitif pasar uga wis diteliti karo sawetara pemain utama yaiku Chevron Phillips Chemical Company, Dynalab Corp., The Dow Chemical Company, Exxon Mobil Corporation, LyondellBasell Industries NV, INEOS AG, Saudi Basic Industries Corporation (SABIC), SINOPEC Beijing Yanshan Company, PetroChina Company Ltd., Braskem, Reliance Industries Ltd., Formosa Plastics Corporation, Daelim Industrial Co. Ltd., Prime Polymer Co. Ltd. lan Mitsui Chemicals Inc.

 

Laporan iki menehi wawasan sing jero babagan pasar polietilen kapadhetan dhuwur global sing nyakup kabeh aspek penting.Iki kalebu saka Ringkesan makro pasar kanggo rincian mikro kinerja industri, tren anyar, pembalap pasar tombol lan tantangan, analisis SWOT, analisis limang pasukan Porter, analisis chain nilai, etc. Laporan iki kudu diwaca kanggo pengusaha, investor. , peneliti, konsultan, ahli strategi bisnis, lan kabeh sing duwe saham apa wae utawa ngrencanakake mlebu ing pasar polietilen kapadhetan dhuwur kanthi cara apa wae.

 

Penerbit uga wis nindakake proyek ing pasar polyethylene kapadhetan rendah (LDPE) global, sing ngidini para klien bisa nyiyapake lan ngembangake bisnis kanthi sukses.

 

Pitakonan Penting Dijawab ing Laporan Iki:

Topik-topik utama sing dicakup:

Kepiye pasar polietilen kapadhetan dhuwur global nganti saiki lan kepiye kinerja ing taun-taun bakal teka?
Apa pengaruh COVID-19 ing industri polietilen kapadhetan dhuwur global?
Apa pasar regional utama ing industri polietilen kapadhetan dhuwur global?
Apa proses manufaktur utama ing industri polietilen kapadhetan dhuwur global?
Apa bahan baku utama ing industri polietilen kapadhetan dhuwur global?
Apa bagean aplikasi utama ing industri polietilen kapadhetan dhuwur global?
Apa macem-macem tahapan ing rantai nilai pasar polietilen kapadhetan dhuwur global?
Apa faktor lan tantangan utama ing pasar polietilen kapadhetan dhuwur global?
Apa struktur pasar polietilen kapadhetan dhuwur global lan sapa sing dadi pemain utama?
Kepiye tingkat kompetisi ing pasar poliethelin kapadhetan dhuwur global?
Kepiye polyethylene kapadhetan dhuwur diprodhuksi?

1 Pambuka

 

2 Cakupan lan Metodologi
2.1 Tujuwan Panliten
2.2 Pemangku kepentingan
2.3 Sumber Data
2.3.1 Sumber Utama
2.3.2 Sumber Sekunder
2.4 Estimasi Pasar
2.4.1 Pendekatan Bottom-Up
2.4.2 Pendekatan Top-Down
2.5 Metodologi Prakiraan

3 Ringkesan Eksekutif

 

4 Pambuka
4.1 Ringkesan
4.2 Sifat
4.3 Tren Industri Utama

5 Pasar Polyethylene Kapadhetan Tinggi Global
5.1 Ringkesan Pasar
5.2 Kinerja Pasar
5.3 Dampak COVID-19
5.4 Pasar Breakup dening Feedstock
5.5 Market Breakup dening Aplikasi
5.6 Pasar Breakup dening Proses Manufaktur
5.7 Market Breakup dening Region
5.8 Prakiraan Pasar
5.9 Analisis SWOT
5.9.1 Ringkesan
5.9.2 Kekuwatan
5.9.3 Kekirangan
5.9.4 Kesempatan
5.9.5 Ancaman
5.10 Analisis Chain Nilai
5.10.1 Ringkesan
5.10.2 Riset lan Pangembangan
5.10.3 Pengadaan Bahan Baku
5.10.4 Manufaktur
5.10.5 Pemasaran
5.10.6 Distribusi
5.10.7 Panggunaan pungkasan
5.11 Porter Lima Force Analysis
5.11.1 Ringkesan
5.11.2 Daya Bargaining saka Buyers
5.11.3 Daya Bargaining saka Supplier
5.11.4 Gelar Kompetisi
5.11.5 Ancaman Pendhaftaran Anyar
5.11.6 Ancaman Pengganti
5.12 Analisis Rega
5.12.1 Indikator Rega Key
5.12.2 Struktur rega
5.12.3 Analisis Margin

6 Market Breakup dening Feedstock
6.1 Nafta
6.1.1 Tren Pasar
6.1.2 Prakiraan Pasar
6.2 Gas alam
6.2.1 Tren Pasar
6.2.2 Prakiraan Pasar
6.3 Liyane
6.3.1 Tren Pasar
6.3.2 Prakiraan Pasar

7 Market Breakup dening Aplikasi
7.1 Molding jotosan
7.1.1 Tren Pasar
7.1.2 Prakiraan Pasar
7.2 Film lan Lembar
7.2.1 Tren Pasar
7.2.2 Prakiraan Pasar
7.3 Injeksi Molding
7.3.1 Tren Pasar
7.3.2 Prakiraan Pasar
7.4 Pipa lan Ekstrusi
7.4.1 Tren Pasar
7.4.2 Prakiraan Pasar
7.5 Liyane
7.5.1 Tren Pasar
7.5.2 Prakiraan Pasar

8 Pasar Breakup dening Proses Manufaktur
8.1 Proses Fase Gas
8.1.1 Tren Pasar
8.1.2 Prakiraan Pasar
8.2 Proses Slurry
8.2.1 Tren Pasar
8.2.2 Prakiraan Pasar
8.3 Proses Solusi
8.3.1 Tren Pasar
8.3.2 Prakiraan Pasar

9 Pasar Breakup dening Region
9.1 Asia Pasifik
9.1.1 Tren Pasar
9.1.2 Prakiraan Pasar
9.2 Amerika Utara
9.2.1 Tren Pasar
9.2.2 Prakiraan Pasar
9.3 Eropah
9.3.1 Tren Pasar
9.3.2 Prakiraan Pasar
9.4 Timur Tengah lan Afrika
9.4.1 Tren Pasar
9.4.2 Prakiraan Pasar
9.5 Amerika Latin
9.5.1 Tren Pasar
9.5.2 Prakiraan Pasar

10 Proses Pabrik Polyethylene Kapadhetan Dhuwur
10.1 Ringkesan Produk
10.2 Syarat Bahan Mentah
10.3 Proses Produksi
10.4 Kunci Sukses lan Faktor Resiko

11 Lanskap Kompetitif
11.1 Struktur Pasar
11.2 Pemain Key
11.3 Profil Pemain Kunci
11.3.1 Chevron Phillips Chemical Company
11.3.2 Dynalab Corp.
11.3.3 Perusahaan Dow Chemical
11.3.4 Exxon Mobil Corporation
11.3.5 LyondellBasell Industries NV
11.3.6 INEOS AG
11.3.7 Saudi Basic Industries Corporation (SABIC)
11.3.8 SINOPEC Beijing Yanshan Company
11.3.9 PetroChina Company Ltd.
11.3.10 Braskem
11.3.11 Reliance Industries Ltd.
11.3.12 Formosa Plastics Corporation
11.3.13 Daelim Industrial Co. Ltd.
11.3.14 Perdhana Polymer Co. Ltd.
11.3.15 Mitsui Chemicals Inc.


Wektu kirim: Jun-11-2021

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita