Sugeng rawuh ing CHUANGRONG

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

1. Perusahaan & Pabrik

(1) Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
We are industri nuduhake lan perdagangan perusahaan terpadu, CHUANGRONG tanggung jawab kanggo ngimpor lan ekspor 5 pabrik kita dhewe, lan kita uga ngedol sawetara produk sing gegandhengan.
(2) Nalika perusahaan sampeyan didegake?
CHUANGRONG didegaké ing 2005.
(3) Ing endi perusahaan sampeyan?
CHUANGRONG dumunung ing Chengdu sing dadi kampung halaman panda.Pabrik kita kantor pusat ing Deyang, Sichuan, China.
(4) Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?
Manawa, Yen sampeyan pengin ngunjungi pabrik, hubungi kita kanggo nggawe janjian.

2. R & D & Desain

(1) Kepiye kapasitas R&D sampeyan?
Departemen R&D kita duwe total 10 personel, lan 4 saka wong-wong mau wis melu proyek penawaran khusus sing gedhe.Kajaba iku, perusahaan kita wis nggawe kerjasama R&D karo 3 universitas lan institusi riset ing China.Mekanisme R&D sing fleksibel lan kekuatan sing apik bisa nyukupi kabutuhan pelanggan.
(2) Apa bedane produk sampeyan ing industri?
Produk kita netepi konsep riset lan pangembangan kualitas sing pertama lan dibedakake, lan nyukupi kabutuhan pelanggan miturut syarat karakteristik produk sing beda.

(3) Apa indikator teknis produk sampeyan?
Indikator teknis produk kita kalebu tampilan, Elongasi nalika istirahat, wektu induksi Oksidasi, Tes kekuatan hidrostatik.Indikator ing ndhuwur bakal diuji dening WRAS, SGS utawa pihak katelu sing ditunjuk dening pelanggan.
(4) Apa sampeyan bisa nggawe desainku?model OEM utawa ODM?
Ya, kita bisa nggawe desain sampeyan.Model OEM lan ODM tansah disambut banget.

3. Sertifikasi

(1) Apa sampeyan duwe sertifikasi?
Perusahaan kita wis entuk sertifikasi sistem manajemen mutu IS09001, CE, SGS, Sertifikasi Produk WRAS.

4. Pengadaan

(1) Apa sistem tuku sampeyan?
Sistem pengadaan kita nganggo prinsip 5R kanggo njamin "kualitas sing tepat" saka "pemasok sing tepat" kanthi "kuantitas sing tepat" bahan ing "wektu sing tepat" kanthi "rega sing tepat" kanggo njaga aktivitas produksi lan penjualan normal.Ing wektu sing padha, kita ngupayakake ngurangi biaya produksi lan marketing kanggo nggayuh tujuan pengadaan lan pasokan: hubungan sing cedhak karo pemasok, njamin lan njaga pasokan, nyuda biaya pengadaan, lan njamin kualitas pengadaan.
(2) Sapa pemasok sampeyan?
Saiki, kita wis kerja sama karo 28 bisnis sajrone 3 taun, kalebu ing Borouge, Sabic, Basell, Sinopec, Petrochina, Battenfield, Haiti, Ritmo, Leister dll.
(3) Apa standar supplier sampeyan?
We masang wigati banget kanggo kualitas, ukuran lan ajining diri saka supplier kita.Kita yakin manawa hubungan kerjasama jangka panjang mesthi bakal nggawa keuntungan jangka panjang kanggo loro-lorone.

5. Produksi & Pangiriman

(1) Apa proses produksi sampeyan?
a.Departemen produksi nyetel rencana produksi nalika nampa pesenan produksi sing ditugasake ing pisanan.
b.Pawang material menyang gudang kanggo njupuk bahan.
c.Siapke alat kerja sing cocog.
d.Sawise kabeh bahan siap, personel bengkel produksi wiwit ngasilake.
e.Personel kontrol kualitas bakal nindakake inspeksi kualitas sawise prodhuk final diprodhuksi, lan packaging bakal miwiti yen liwat pengawasan.
f.Sawise kemasan, produk bakal mlebu ing gudang produk rampung.
(2) Suwene wektu pangiriman produk normal sampeyan?
Kanggo conto, wektu pangiriman ing 5 dina kerja.
Kanggo produksi massal, wektu pangiriman yaiku 7-15 dina sawise nampa simpenan.Wektu pangiriman bakal efektif sawise ① kita nampa simpenan, lan ② entuk persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.Yen wektu pangiriman ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, priksa syarat sampeyan ing dodolan sampeyan.Ing kabeh kasus, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake iki.
(3) Apa sampeyan duwe MOQ produk?Yen ya, apa jumlah minimal?
MOQ kanggo OEM / ODM lan Simpenan wis ditampilake ing Info dhasar.saka saben produk.
(4) Apa total kapasitas produksi sampeyan?
Kita duwe luwih 100 set jalur produksi pipa sing maju ing domestik lan luar negeri, 200 set peralatan produksi pas.Kapasitas produksi tekan luwih saka 100 ewu ton.Utamane ngemot 6 sistem banyu, gas, pengerukan, pertambangan, irigasi lan listrik, luwih saka 20 seri lan luwih saka 7000 spesifikasi.

6. Produk & Sampel

(1) Apa standar kanggo pipa lan fitting HDPE?
Produk kasebut selaras karo standar ISO4427/4437, ASTMD3035, EN12201/1555, DIN8074, AS/NIS4130, lan disetujoni dening ISO9001-2015, CE, BV, SGS, WRAS.
(2) Apa wektu babar pisan kanggo pipa HDPE lan fitting?
Amarga nggunakake bahan mentah asli 100%, kanggo kabeh pipa & fitting HDPE, kita bisa menehi garansi 50 taun kanggo panggunaan normal.
(3) Apa kategori spesifik produk?
Pipa HDPE kanggo banyu, gas, pengerukan, pertambangan, irigasi lan listrik.
b.Fitting HDPE kanggo Soket, Butt-fusion, Electro-fusion, Syphon.
c. Fitting kompresi PP.
d. Pipa PPR & Fitting.
e. Pipa PVC & fitting.
f. Mesin las plastik kanggo Soket, Butt-fusion, Electro-fusion.
g. Pistol Ekstrusi Plastik & pistol udara panas.
(4) Bisa njaluk conto sadurunge pesenan?
Ya, biasane kita bisa nyedhiyakake conto pipa & pas gratis, nanging sampeyan kudu nutupi biaya pengiriman.

7. Kontrol kualitas

(1) Apa piranti tes sampeyan duwe?
Perusahaan kasebut dilengkapi peralatan uji coba canggih lan duwe laboratorium tingkat nasional.Laboratorium kasebut nduweni panguji tingkat aliran cair, panguji dispersi karbon ireng, panguji konten abu, Gradiometer Kapadhetan lan mesin uji hidrostatik lan liya-liyane.Minangka pusat technical Provinsi, bisa nyedhiyani test kanggo pihak katelu.
(2) Apa proses kontrol kualitas sampeyan?
Kita duwe proses kontrol kualitas sing ketat kanggo bahan mentah lan produk rampung.
(3) Kepiye babagan traceability produk sampeyan?
Saben kumpulan produk bisa ditelusuri bali menyang supplier, personel batching lan tim QC miturut tanggal produksi lan nomer batch, kanggo mesthekake yen proses produksi bisa dilacak.
(4) Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing cocog?
Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.
(5) Apa garansi produk?
We njamin bahan lan pakaryan kita.Janji kita bakal nggawe sampeyan wareg karo produk kita.Ora preduli manawa ana garansi, tujuan perusahaan yaiku ngrampungake lan ngrampungake kabeh masalah pelanggan, supaya kabeh wong marem.

8. Kintunan

(1) Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan dipercaya?
Ya, kita mesthi nggunakake kemasan sing bermutu kanggo pengiriman, kemasan khusus lan syarat kemasan non-standar bisa uga kena biaya tambahan.
(2) Kepiye babagan biaya pengiriman?
Biaya pengiriman gumantung saka cara sampeyan milih kanggo njupuk barang.Express biasane cara paling cepet nanging uga paling larang.Kanthi angkutan laut minangka solusi sing paling apik kanggo jumlah gedhe.Tarif pengiriman sing tepat mung bisa diwenehake yen kita ngerti rincian jumlah, bobot lan cara.
(3) Where port loading Panjenengan?
Biasane Ningbo, Shanghai, Dalian, Qingdao

9. Pembayaran

(1) Apa cara pembayaran sing bisa ditampa kanggo perusahaan sampeyan?
a.30% T / T simpenan, 70% T / T imbangan pembayaran sadurunge pangiriman.
b.L / C ing ngarsane bisa ditampa.
c.Asuransi perdagangan Ali, Paypal, Western Union, MoneyGram.
d.Cara pembayaran liyane gumantung saka jumlah pesenan sampeyan.

10. Pasar & Merk

(1) Pasar endi sing cocog karo produk sampeyan?
Produk kita cocok banget kanggo negara utawa wilayah ing donya.Wis nggawe hubungan bisnis karo luwih saka 60 negara lan zona ing industri relatif.
(2) Apa perusahaan sampeyan duwe merek dhewe?
Perusahaan kita duwe merek "CHUANGRONG".

11. Layanan

(1) Apa piranti komunikasi online sing sampeyan duwe?
Piranti komunikasi online perusahaan kita kalebu Tel, Email, Whatsapp, Messenger, Skype, LinkedIn, WeChat lan QQ.
(2) Apa hotline keluhan lan alamat email sampeyan?
If you have any dissatisfaction, please call Tel: +86 28 84319855, or send your question to chuangrong@cdchuangrong.com. We will contact you within 24 hours, thank you very much for your tolerance and trust.


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita