Sugeng rawuh ing CHUANGRONG

Bahan

Sing mentahanbahan digunakake dening perusahaan kabeh saka tanduran petrokimia kondhang ing ngarep lan luar negeri, kayata Borouge, Sabic, SK, LG, Basell, Sinopec, Petrochina lan ing.Sing ora beracun lan ramah lingkungan, lan janji ora nambah sampah daur ulang.Sawise mlebu ing pabrik, kabeh bahan mentah kudu ngliwati serangkaian tes instrumentasi sing ketat lan ilmiah sadurunge bisa dilebokake ing produksi.Kanggo mesthekake kualitas dhuwur lan kemurnian sumber produk, lay madegé kualitas dhuwur-mburi.

Sistem Feeding terpusat

Sistem pakan terpusat nganggo siji mesin lan siji tabung, lan metode desain daur ulang sing disegel njamin operasi sing stabil kabeh sistem, lan ora ana plastik sing bisa pulih utawa diblokir.Iki digunakake bebarengan karo sistem pengering (dehumidifier) ​​kanggo ngidini hawa garing garing maneh bahan mentahan kanggo nyegah kelembapan plastik garing.Ing wektu sing padha, pipe conveying wis di resiki sawise saben siklus ngatur kanggo mesthekake yen ora ana materi ampas ing pipe.Nalika ngindhari kebangkitan bahan mentah, uga njamin konsistensi bahan mentah sing ditambahake ing peralatan kasebut.Ing tumindak tekanan negatif vakum, bledug asli ing bahan mentahan disaring metu liwat sistem Filter (bledug Penagih), kang ono gunane kanggo nambah output.

Extruder Pipa Impor Jerman

mesin ngecor injeksi Haiti

Perusahaan wis 100 set extrusion lan 200 set Injection ngecor peralatan, kalebu 23 Battenfeld (Jerman) diimpor peralatan, On-line meter sistem kontrol bobot lan on-line sistem deteksi ultrasonik utamané nambah stabilitas kualitas produk lan on-line pengawasan dimensi produk.

Peralatan Pengujian

Perusahaan kasebut dilengkapi peralatan uji lanjut lan duwe laboratorium tingkat nasional kanggo ngontrol kualitas bahan mentah lan produk rampung.

Sertifikasi

Perusahaan kita wis entuk akeh sertifikat resmi

SGS REPORT7.jpg
PP CE5 证书.jpg
CE
ISO44274.jpg
ISO 90013
FS~5JB4]0A0W4GEI~ZBW~3L2
CE PE PIPE & FITTING1.jpg

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita