Produk

Tampilan produk

Babagan awake dhewe US

  • about

    Babagan ChuangRong

    CHUANGRONG minangka perusahaan gabungan industri lan perdagangan, diadegake ing taun 2005 sing fokus ing produksi Pipa HDPE, Fitting & Katup, Pipa PPR, Fitting & Katup, Fitting & Katup kompresi PP, lan penjualan mesin Las Pipa Plastik, Alat Pipa, Pipa Repair Clamp lan liya-liyane.

  • about

    Babagan ChuangRong

    CHUANGRONG minangka perusahaan gabungan industri lan perdagangan, diadegake ing taun 2005 sing fokus ing produksi Pipa HDPE, Fitting & Katup, Pipa PPR, Fitting & Katup, Fitting & Katup kompresi PP, lan penjualan mesin Las Pipa Plastik, Alat Pipa, Pipa Repair Clamp lan liya-liyane.

  • about

    Babagan ChuangRong

    CHUANGRONG minangka perusahaan gabungan industri lan perdagangan, diadegake ing taun 2005 sing fokus ing produksi Pipa HDPE, Fitting & Katup, Pipa PPR, Fitting & Katup, Fitting & Katup kompresi PP, lan penjualan mesin Las Pipa Plastik, Alat Pipa, Pipa Repair Clamp lan liya-liyane.

Aplikasi

Kasus Industri

Kabar

Pusat Warta

Apa milih kita

Kenapa ChuangRong

  • One-stop solution

    siji

    Solusi siji-mandeg
  • Production on Demand

    Kalih

    Produksi on Demand
  • Certification is complete

    telu

    Sertifikasi wis rampung
  • Good stability  cost-effective

    papat

    stabilitas apik biaya-efektif

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita