Sugeng rawuh ing CHUANGRONG

20-800mm Pipa HDPE Fitting Mesin Las Elektrofusi Plastik 2700W CE Disetujui

Katrangan singkat:

1. Modhel: ZDRJ800

2. Rentang kerja: 20-800mm

3. Memori: 4000 laporan

4. Welding metu voltase: 8-48V


Detail Produk

Tag produk

Informasi Detail

daya: 3500W ukuran: 20-800mm
Dianggo: Pipa Fittings Electrofusion Layanan sawise-sales kasedhiya: Suku Cadang Gratis, Instalasi Lapangan, Komisi lan Pelatihan, Pangopènan Lapangan lan Layanan Repair, Dhukungan Online, Dhukungan Teknis Video
Garansi: 1 Taun Jeneng produk: Mesin Elektrofusi Kab
DSC09001
DSC09008

Deskripsi Produk

ZDRJyaiku Mesin Electrofusion Serbaguna (ing voltase kurang 8¸48V) sing bisa nggabungake merek apa wae sing kasedhiya ing pasar, nganti 400mm kanggo versi 400 lan nganti 800mm kanggo versi.Mesin kanthi otomatis nyetel paramèter fusi sing bener kanthi maca Pen Optik utawa introduksi manual Kode Bar sing katon ing coupler (miturut ISO13950).Ing kasus couplers ora nuduhake kode bar, iku bisa kanggo manual introduce Tension lan Fusion Wektu dianjurake dening pabrikan.ZDRJnduweni memori internal kanggo panyimpenan paramèter fusi (parameter sing digunakake, fitur coupler, lsp...).Sampeyan uga bisa nyithak Data Fusion lan ngundhuh menyang PC. 

1. Fusion kanthi maca kode bar / kanthi manual introduksi kode bar / kanthi manual introduksi tension lan wektu fusi
2. Gun mindhai pinter bisa digunakake kanggo ngenali kode bar paling pabrik pipe ing ngarep lan luar negeri
3. Inbuild memori kanthi 4000 siklus welding, Data bisa didownload menyang laptop kanthi usb utawa dicithak ing papan kerja
4. Kompensasi suhu otomatis miturut suhu lingkungan
5. konektor Universal 4-4.7mm, apa konektor apik utawa ora langsung related kanggo kualitas welding, kudu ngganti ing wektu
6. Desain cerdas, nalika mesin gagal, bakal nuduhake kesalahan (Kaya voltase sumber, arus output, suhu sekitar), ing voltase utawa overvoltage bisa nyebabake leleh utawa over-melt
Komposisi Standar Mesin Elektrofusi
1. awak mesin
2. scanner
3. scraper manual
4. kasus transportasi
5. 4.7 * 4.0 konektor
6. USB
On request: printe

Spesifikasi

Model

160

315

400

630

800

Range Kerja

20-160 mm

20-315 mm

20-400 mm

20-630 mm

20-800mm

Bahan

PE/PP/PPR

dimensi

mm

200*250*210

358*285*302

358*285*302

358*285*302

358*285*302

Bobot

7 Kg

21 kg

23 Kg

23 kg

23 kg

voltase dirating

220VAC-50/60Hz

daya dirating

1300W

2700W

3100W

3100W

3500W

daya kerja

-10 ℃ -40 ℃

Tegangan output

8-48V

Max.output saiki

60A

80A

100A

100A

100A

Gelar pangayoman

IP54

Konektor

4.7mm / 4.0mm

Memori

325

4000

4000

4000

4000

 

* Rentang kerja bisa beda-beda miturut band fitting.Priksa karo pabrikan pas daya lan wektu welding dibutuhake.

* Daya ing Siklus Tugas 60%.

Prosedur Fusion

Kualitas sambungan gumantung saka pandhuan ing ngisor iki sing wis ditindakake kanthi teliti.

 

PENANGANAN PIPA & FITTING

Nalika fusing, suhu pipa & fitting kudu padha karo suhu sekitar sing diukur nganggo probe mesin.

Mula, ora kena kena angin kenceng utawa sinar srengenge langsung: suhu bisa beda-beda kanthi konsisten saka suhu sekitar, nyebabake fusi negatif (pipa & fitting ora cukup utawa fusi sing berlebihan).Ing kasus suhu dhuwur, supaya pipa lan fitting adoh saka langsung suryo srengenge lan ngenteni nganti suhu padha karo suhu lingkungan.

 

PERSIAPAN

Potong pinggiran pipa kanthi lurus, nggunakake pemotong pipa khusus.Kasebut kanthi teliti, mbusak bend utawa ovalizations pipe lan fittings.

 

RESIK

Kasebut kanthi teliti, scrape lapisan teroksidasi ing pipe utawa pinggiran fitting karo scrapers pipe khusus.Priksa manawa scraping punikaseragam lan lengkapliwat permukaan sing bakal digabung ngluwihi tengah fitting kira-kira 1 cm;Kurang operasi jinis iki mung nyebabake fusi dangkal, amarga nyegah interpenetrasi molekuler bagean lan mengaruhi asil fusi.Metode scraping kayata kertas pasir, roda ampelaskudu nyingkiri.

Copot coupler saka kemasan sing nglindhungi, ngresiki interior miturut pandhuan pabrikan.

 

POSISI

Lebokake pinggiran pipa menyang coupler.

Sampeyan perlu nggunakake aligner kanggo:

- nggawe manawa bagean ajeg sajrone fusi lan fase cooling;

- ngindhari stres mekanik ing sendi sajrone siklus fusi lan pendinginan;

 

FUSION

Wilayah fusi kudu dilindhungi saka kahanan cuaca sing kuwat, kayata asor, suhu luwih murah tinimbang -10 ° C utawa luwih saka +40 ° C, angin kenceng, sinar srengenge langsung.

Pipa & fitting sing digunakake kudu saka bahan sing padha utawa bahan sing kompatibel.Kompatibilitas antarane bahan kudu dijamin dening manufaktur.

 

DINGIN

Wektu cooling gumantung ing diameteripun coupler lan suhu lingkungan.Penting kanggo ngetutake wektu sing diwenehake dening pabrikan coupler sing digunakake.

Kanggo ngindhari stres mekanik ing sendi (mlengkung, traction, twisting) pedhot kabel lan aligners mung nalika sambungan wis rampung adhem.

 

FUSION TRACEABILITY

图片1

Sadurunge prosedur fusi, sampeyan kudu mutusake apa sampeyan pengin nggunakake maca kode bar mesin

sistem pipa/fitting supaya traceability lengkap fusi rampung.Data fusi bakal

disimpen ing memori mesin lan bisa dicithak utawa diundhuh.

Gulung menu utama nganti tekan

SETUP lan UTILITAS.

PencetENTERkanggo ngakses langkah sabanjure.

 

Pilih"Keterlacakan"nganggo kunciC(ÙÚ).

 

PencetENTER

 

Pencet tombolC(× Ø) kanggo ngaktifake utawa mateni traceability.

 

PencetENTERkanggo nyimpen setelan lan bali menyang menu.

图片2
图片5

PencetSTOPkanggo bali menyang menu utama.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita