Sugeng rawuh ing CHUANGRONG

factory

Pabrik CHUANGRONG

CHUANGRONG duwe limang pabrik

CHUANGRONGpunika industri nuduhake lan perdagangan perusahaan terpadu, diadegaké ing 2005 kang fokus ing produksiPipa HDPE, Fitting & Valves, Pipa PPR, Fitting & Valves, Fitting & Valves kompresi PP, lan adol mesin Las Pipa Plastik, Alat Pipa, Klem Repair Pipalan liya-liyane.

CHUANGRONG kangmisi nyediakake pelanggan beda karo solusi siji-mandeg sampurna kanggo sistem pipe plastik.Bisa nyedhiyakake layanan khusus sing dirancang kanthi profesional kanggo proyek sampeyan.

CHUANGRONGtansah nyedhiyakake produk lan rega sing paling apik kanggo para pelanggan.Iku menehi pelanggan untung apik kanggo ngembangake bisnis kanthi luwih yakin.Yen sampeyan kasengsem ing perusahaan lan produk, aja ragu-ragu hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Teknologi nambah urip

CHUANGRONG lan perusahaan afiliasi spesialisasi ing R&D, produksi, adol lan instalasi pipa plastik lan fitting anyar.Dheweke duwe limang pabrik, salah sawijining pabrikan lan pemasok pipa plastik lan peralatan paling gedhe ing China.Salajengipun, perusahaan ndarbeni luwih 100 set garis produksi pipe sing majeng ing domestik lan luar negeri, 200 set peralatan produksi fitting.Kapasitas produksi tekan luwih saka 100 ewu ton.Utamane ngemot 6 sistem banyu, gas, pengerukan, pertambangan, irigasi lan listrik, luwih saka 20 seri lan luwih saka 7000 spesifikasi.

Kontrol kualitas

CHUANGRONG nduweni cara deteksi lengkap karo kabeh jinis peralatan deteksi canggih kanggo njamin kontrol kualitas ing kabeh proses saka bahan mentah nganti produk rampung.Produk kasebut selaras karo standar ISO4427/4437, ASTMD3035, EN12201/1555, DIN8074, AS/NIS4130, lan disetujoni dening ISO9001-2015, CE, BV, SGS, WRAS.

zs(1)

CHUANGRONG TRADING's Team

CHUANGRONG duwe tim staf sing apik banget kanthi pengalaman sing sugih.Pokoke yaiku Integritas, Profesional lan Efisien.Wis nggawe hubungan bisnis karo luwih saka 60 negara lan zona ing industri relatif.Kayata Amerika Serikat, Chili, Guyana, Uni Emirat Arab, Arab Saudi, Indonesia, Malaysia, Bangladesh, Mongolia, Rusia, Afrika lan sapanunggalane.


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita