Sugeng rawuh ing CHUANGRONG

Kabar

  • Tekanan Tinggi (7.0Mpa) Pipa HDPE Komposit Diperkuat Kawat Baja (Pipa SRTP)

    Rincian produksi: Pipa komposit sing diperkuat kawat baja yaiku pipa komposit plastik sing luwih apik.Pipa jinis iki uga diarani pipa SRTP.Pipa jinis anyar iki digawe saka kekuatan dhuwur liwat kabel baja model lan poliethelin termoplastik minangka tikar mentah ...
    Waca liyane
  • Pancegahan kanggo Welding PE Electrofuion Fittings

    1. Sajrone instalasi, bahan organik lan zat-zat liyane dilarang banget ngobati tembok njero saka fitting electrofusion lan area welding pipa.Lapisan oksidasi kudu dipoles lan dicopot kanthi merata lan komprehensif.(Awas...
    Waca liyane
  • Bahan Baku Utama & Karakteristik Pipa HDPE

    Pipa PE (pipa HDPE) digawe saka polietilen minangka bahan baku utama, nambah antioksidan, karbon ireng lan bahan pewarna.Punika ditondoi dening Kapadhetan kurang, kekuatan tartamtu dhuwur, resistance suhu kurang apik lan kateguhan, lan suhu embrittlement bisa tekan -80 °C.Pipa PE...
    Waca liyane
  • The Non-excavation Technology  of  HDPE  Pipeline

    Teknologi Non-Penggalian Pipa HDPE

    Ing fasilitas lemah kotamadya, sistem pipa sing dikubur jangka panjang ora bisa diakses lan ora katon.Yen ana masalah kayata deformasi lan bocor, mesthine kudu "dibukak" kanggo digali lan didandani, sing nyebabake rasa ora nyaman kanggo warga ...
    Waca liyane
  • HDPE Siphon Drainase System

    Ngomong babagan saluran siphon, kabeh wong ora ngerti, mula apa bedane antarane pipa saluran siphon lan pipa saluran biasa?Teka lan tindakake kita kanggo mangerteni.Kaping pisanan, ayo ngomong babagan syarat teknis pipa saluran siphon ing adegan saluran:...
    Waca liyane
  • Warga Edwardsville bisa ngarepake ndandani trotoar, selokan lan dalan ing musim panas iki

    Minangka bagéan saka dana dana dana dana dana taunan kutha, trotoar sing katon kaya iki bakal diganti rauh ing saindhenging kutha.Edwardsville-Sawise dewan kutha nyetujoni macem-macem proyek infrastruktur ing dina Selasa, warga ing saindenging kutha bakal ndeleng proyek infrastruktur sing bakal teka, lan ing ...
    Waca liyane
  • Pasar Polyethylene Kapadhetan Tinggi Global (2021 nganti 2026) - Tren Industri, Nuduhake, Ukuran, Wutah, Kesempatan lan Prakiraan

    DUBLIN, 5 Mei 2021 /PRNewswire/ — Laporan "Pasar Polietilen Kapadhetan Tinggi (HDPE): Tren Industri Global, Nuduhake, Ukuran, Pertumbuhan, Kesempatan lan Prakiraan 2021-2026″ wis ditambahake menyang penawaran ResearchAndMarkets.com.Global High Density Polyethylene (HDPE) ...
    Waca liyane
  • Metode Pemasangan Pipa PE

    Operasi instalasi pipa PE penting banget kanggo proyek kasebut, mula kita kudu ngerti langkah-langkah sing rinci.Ing ngisor iki kita bakal introduce sampeyan saka cara sambungan pipe PE, pipe laying, sambungan pipe lan aspèk liyane.1. Metode sambungan pipa: Ana ma...
    Waca liyane
  • Welcome to Chuang Rong’s Booth: 17Y24

    Sugeng rawuh ing Booth Chuang Rong: 17Y24

    Ing 13-16 April 2021, Pameran Karet & Plastik Internasional Chinaplas bakal dianakake ing Pusat Konvensi lan Pameran Internasional Shenzhen.Pameran iki bakal nggunakake 16 paviliun lan 350.000 meter persegi ruang pameran ing Shenzhen International Convention...
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita