Sugeng rawuh ing CHUANGRONG

Kabar Perusahaan

  • HDPE Siphon Drainase System

    Ngomong babagan saluran siphon, kabeh wong ora ngerti, mula apa bedane antarane pipa saluran siphon lan pipa saluran biasa?Teka lan tindakake kita kanggo mangerteni.Kaping pisanan, ayo ngomong babagan syarat teknis pipa saluran siphon ing adegan saluran:...
    Waca liyane
  • Metode Pemasangan Pipa PE

    Operasi instalasi pipa PE penting banget kanggo proyek kasebut, mula kita kudu ngerti langkah-langkah sing rinci.Ing ngisor iki kita bakal introduce sampeyan saka cara sambungan pipe PE, pipe laying, sambungan pipe lan aspèk liyane.1. Metode sambungan pipa: Ana ma...
    Waca liyane
  • Welcome to Chuang Rong’s Booth: 17Y24

    Sugeng rawuh ing Booth Chuang Rong: 17Y24

    Ing 13-16 April 2021, Pameran Karet & Plastik Internasional Chinaplas bakal dianakake ing Pusat Konvensi lan Pameran Internasional Shenzhen.Pameran iki bakal nggunakake 16 paviliun lan 350.000 meter persegi ruang pameran ing Shenzhen International Convention...
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita