Sugeng rawuh ing CHUANGRONG

Kabar Perusahaan

  • Fitting mesin HDPE: Solusi Sambungan Pipa HDPE Ukuran Gedhe

    Fitting mesin HDPE: Solusi Sambungan Pipa HDPE Ukuran Gedhe

    Ing taun-taun pungkasan, bahan HDPE (high-density polyethylene) wis saya akeh digunakake ing sistem pipa.Resistance karat sing dhuwur, plasticity, resistance impact lan kinerja sealing banget nggawe bahan pilihan kanggo macem-macem industri lan c ...
    Waca liyane
  • Instruksi Operasi kanggo Welding Electrofusion saka Pipa Gas HDPE

    Instruksi Operasi kanggo Welding Electrofusion saka Pipa Gas HDPE

    Bagan alur proses A. Pekerjaan Persiapan B. Sambungan elektrofusi C. Inspeksi penampilan D. Proses konstruksi sabanjure 2. Persiapan sadurunge konstruksi 1).Persiapan gambar konstruksi: Konstruksi miturut ...
    Waca liyane
  • Fleksibilitas Khusus Inovasi Kreativitas kanggo Layanan Kustomisasi Fitting HDPE

    Fleksibilitas Khusus Inovasi Kreativitas kanggo Layanan Kustomisasi Fitting HDPE

    CHUANGRONG mrodhuksi ukuran HDPE Hollow Bar nganti 2000mm, cocog kanggo mesin fitting HDPE khusus sing dibutuhake.Kayata scour tee, Y tee, eccentric reducer, full face flange adaptor, electrofusion coupler, tutup mburi, werni tutup awak, bal etc.Yen ukuran sing sampeyan butuhake yaiku ...
    Waca liyane
  • MPP Underground Kabel Listrik Pipa Conduit

    MPP Underground Kabel Listrik Pipa Conduit

    Kaya sing wis dingerteni, pembangunan kutha ora bisa dipisahake saka listrik.Nalika mbikak kabel ing rekayasa daya, pipa MPP wis dadi jinis pipa plastik anyar sing populer amarga faktor obyektif kayata dalan konstruksi lan wektu konstruksi.Pipa MPP digawe saka ...
    Waca liyane
  • HDPE Drainpipe Sambungan Langkah & Karakteristik

    HDPE Drainpipe Sambungan Langkah & Karakteristik

    Sambungan pipa saluran HDPE kudu ngliwati persiapan materi, nglereni, dadi panas, welding butt leleh, pendinginan lan langkah-langkah liyane, karakteristik utama kinerja fisik sing apik, resistensi karat sing apik, kateguhan, keluwesan, introduksi spesifik ing ngisor iki ...
    Waca liyane
  • Tekanan Tinggi (7.0Mpa) Pipa HDPE Komposit Diperkuat Kawat Baja (Pipa SRTP)

    Tekanan Tinggi (7.0Mpa) Pipa HDPE Komposit Diperkuat Kawat Baja (Pipa SRTP)

    Rincian produksi: Pipa komposit sing diperkuat kawat baja yaiku pipa komposit plastik sing luwih apik.Pipa jinis iki uga diarani pipa SRTP.Pipa jinis anyar iki digawe saka kekuatan dhuwur liwat kabel baja model lan poliethelin termoplastik minangka tikar mentah ...
    Waca liyane
  • Pancegahan kanggo Welding PE Electrofuion Fittings

    Pancegahan kanggo Welding PE Electrofuion Fittings

    1. Sajrone instalasi, bahan organik lan zat-zat liyane dilarang banget ngobati tembok njero saka fitting electrofusion lan area welding pipa.Lapisan oksidasi kudu dipoles lan dibusak kanthi merata lan komprehensif.(Awas...
    Waca liyane
  • Bahan Baku Utama & Karakteristik Pipa HDPE

    Bahan Baku Utama & Karakteristik Pipa HDPE

    Pipa PE (pipa HDPE) digawe saka polietilen minangka bahan baku utama, nambah antioksidan, karbon ireng lan bahan pewarna.Punika ditondoi dening Kapadhetan kurang, kekuatan tartamtu dhuwur, resistance suhu kurang apik lan kateguhan, lan suhu embrittlement bisa tekan -80 °C.Pipa PE...
    Waca liyane
  • HDPE Siphon Drainase System

    Ngomong babagan saluran siphon, kabeh wong ora ngerti, mula apa bedane pipa saluran siphon lan pipa saluran biasa?Teka lan tindakake kita kanggo mangerteni.Kaping pisanan, ayo ngomong babagan syarat teknis pipa saluran siphon ing adegan saluran:...
    Waca liyane
  • Metode Pemasangan Pipa PE

    Metode Pemasangan Pipa PE

    Operasi instalasi pipa PE penting banget kanggo proyek kasebut, mula kita kudu ngerti langkah-langkah sing rinci.Ing ngisor iki kita bakal ngenalake sampeyan saka metode sambungan pipa PE, mbikak pipa, sambungan pipa lan aspek liyane.1. Metode sambungan pipa: Ana ma...
    Waca liyane
  • Sugeng rawuh ing Booth Chuang Rong: 17Y24

    Sugeng rawuh ing Booth Chuang Rong: 17Y24

    Ing tanggal 13-16 April 2021, Pameran Karet & Plastik Internasional Chinaplas bakal dianakake ing Pusat Konvensi lan Pameran Internasional Shenzhen.Pameran iki bakal nggunakake 16 paviliun lan 350.000 meter persegi ruang pameran ing Shenzhen International Convention...
    Waca liyane

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita