Sugeng rawuh ing CHUANGRONG

Pipa Repair Clamp Stainless Steel Multi-Fungsi Tee Produk Repair Bocor

Katrangan singkat:

1. Nama: Multi-fungsi Tee

2. Bisa ngatasi masalah nyambungake lan ndandani beda.

3. Multi-fungsi Reducing Tee, Band Repair Clamp Tee, Flexibe Reducing Tee


Detail Produk

Tag produk

Informasi Detail

Bahan: Baja tahan karat wangun: Tee
Bahan: AISI 304 Fungsi: Repair Pipa Bocor
Teknik: Stamping lan Welding Tipe: RCD-T CRT-1

Deskripsi Produk

Fitur produk:

1, Jinis band utama klem ndandani yaiku pipa wesi, baja, tabung semen, PE, PVC, tabung baja kaca lan liya-liyane macem-macem pipa pecah, perforasi, lan kabeh jinis karusakan retak nyedhiyakake cara ndandani kanthi cepet lan ekonomi. bisa banget nyuda biaya bahan lan tenaga kerja.

2, Instalasi produk iki trep, cepet, mung perlu wong siji, kunci bisa rampung repair pipe, ora perlu nomer akeh buruh, bisa ora mandheg rampung, ora ngganti meksa pipa saka piping repair cepet, busur bunder. saka syarat gelar kanggo pipa kurang.

3, Bahan stainless steel, duwe anticorrosive, kateguhan dhuwur, atose lan karakteristik liyane.

4 , Tipe band klem repair duwe ring sealing pindho, mburi menyang tapered, anggere iku ing orane katrangan saka ukuran hoop lengen, ngendi kabeh bisa éling tumpang tindih efektif, segel seragam.Sealing ring sruface kanggo bolong nggoleki, bisa adaptasi kanggo atos. , Pipa keropos lumahing ora duwe aturan baku, watara kabeh pipeling sealing wangun bunder efektif.

5, Produk iki nggunakake mode sambungan kertu Gesper jinis, lan orane katrangan produk paling gedhe diameteripun cocok bisa nganti 30 mm, bisa nemen ngurangi persediaan, specification produk bisa saka DN1500-repair jembaré bisa nganti 2000mm, meh bisa ketemu. ukuran pipa.

 

kanggo klem repair stainless steel

1), badan penjepit: baja tahan karat SS 304.

2), baut lan mur: baja tahan karat SS 304.

3), karet: NBR/EPDM.

3), karet: NBR/EPDM.

4), Locking washer palte, Lugs, Receiver bar, Armor: stainless steel 304

5). Tekanan kerja: PN6-PN10

6).packing: kasus kayu

 

kanggo DI repair clamp

1), bagean clamp casting: wesi ulet GGG500-7 karo fusion bonded lapisan epoxy

2), baut lan mur: Baja karbon, Grade 4.8, seng dilapisi.

3), karet: EDPM.

4), badan penjepit: Baja tahan karat SS304.

5). Tekanan kerja: PN16

6).packing: kasus kayu

 

GUNA
1) Clamps dirancang kanggo digunakake ing pipa udara, banyu lan gas.

2) Clamps minangka produk khusus sing cocog kanggo pipa baja SABS 62, pipa PVC metrik lan kekaisaran.

 

Range kasedhiya
saka DN15mm-DN100mm

 

Bahan Konstruksi
1) Shell-Stainless Steel 316
2) Bolts-Steel kanggo BS970 Grade 070M20
3) Bolt coating-seng dilapisi
4) Rubber Seal-EPDM kanggo SABS 974

 

Spesifikasi

Komponen/Material M1 M2
Kulit 304 / 304L 316 / 316L
Plat Jembatan 304 / 304L 316 / 316L
Plat Persimpangan 304 / 304L 316 / 316L
Lugs 304 / 304L 316 / 316L
Plat Ngunci 304 / 304L 316 / 316L
Bolt $ Nut 304 / 304L 316 / 316L

- Waca AS 4181-2013, DIN86128-1/2, CB/T4176-2013

 

PIPA REPAIR CLAMP
MODEL RANGE UKURAN PIPA
MF-S / MF-L 42-534 mm
GR-S / GR-L 42-534 mm
RCH-S / RCH-L 21-534 mm
RCD-S / RCD-L 42-534 mm
CR-1 / CR-2 59-366 mm
ZR-1 / ZR-2 59-366 mm
ZFJ 48-368 mm
SJW-H / SJW-F 21-131 mm
SS-H / SS-F 21-69 mm

Carane milih

Konfirmasi OD pipa lan titik bocor sing pengin didandani.Pilih jinis clamp tengen (band siji utawa pindho, jembaré utawa dawa etc).Pilih ukuran sing pas kanggo pipa OD Sampeyan bakal ndandani.Contone, nalika pipa OD ≤300mm, clamp sing sampeyan pilih kudu 80mm luwih amba saka titik bocor.Nalika pipa OD≥300mm, dawane kudu paling sethithik 100mm kanggo nutupi titik bocor.

 

Sawise ndandani urgert perlu rampung ing pipo lagrg, klumpuk sawetara Clamps cilik kanggo siji sawetara Klem repair band.

1. Priksa manawa pipa OD sing tepat, sing kudu didandani.

2. Pilih loro utawa telu sawetara Clamps cilik, priksa manawa jumlah saka sawetara padha karo O.Dof pipo sing arep kanggo ndandani.Contone, nalika repraiing a DN500mm DI pipe, O.D510mm, milih telung Clamps DN150 kang sawetara 159-170 kanggo nggawe ukuran tengen kanggo DN500 iki.

3. Clamps cilik sing sampeyan gunakake kanggo ngumpul dadi gedhe ora perlu ukuran sing padha, nanging luwih becik padha.

 

Instruksi Instalasi

1. Waca kanthi apik sadurunge nginstal .Priksa bagean kanggo mesthekake yen ora ana karusakan nalika transit lan ora ana taman sing ilang.Priksa dimeter pipa lan spesifikasi clamp (ing label) kanggo mesthekake yen sampeyan duwe clamp sing cocog kanggo aplikasi sampeyan.

2.Resik lan ngilangi irregularities ing ends pipe.

3. Ing saben ujung pipa, gawe tandha ing jarak sing padha karo setengah jembar kopling.

4. Tanpa mbukak kopling, geser kopling ing mburi pipa.

5. Nggawa pipa liyane mburi popsition madhep.Priksa manawa pipa didadekake siji concentrically lan loro pipe ends curreclty didhukung.Waca toleransi sing dituduhake ing label.

6. Selehake kopling antarane tandha lan priksa manawa waja ing bolts.Aja ngluwihi syarat torsi sing dituduhake ing label produk.

7. Nyenyet bolts gantian lan roto-roto kanggo torsi dibutuhake.Yen ana telung bolts, miwiti karo bolt tengah, lan miwiti tightening.Aja muter kopling utawa pipa sak utawa pungkasan tightening.

20191114162339_20188

Aplikasi

Pipa Minyak Mentah, Pipa Gas/Gas Alam/Bahan Bakar, Pipa Air Pasokan/Seret, Pipa Khusus Penerbangan/Otomotif, Pipa Minyak Pelumas, Pipa terak Lumpur, Pipa hisap, Pipa daya Flushing, Pipa proteksi kabel, Pipa banyu segara/segara, Turbin Pipa, Pipa AC, Pipa Fire, Pipa Ventilasi, Pipa udara tekan, lan liya-liyane.

1232587127431352322
1232586992085995521

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita