Sugeng rawuh ing CHUANGRONG

Ukuran 160 - 315 Mm Mesin Welding Otomatis Kanggo Pipeline Long Working Life

Katrangan singkat:

1. Butt fusion welding bisa diatur kanthi otomatis

2. CNC160, CNC250, CNC315

3. Interrated mechinical extraction saka piring panas

4. Kanggo welding pipa HDPE


Detail Produk

Tag produk

Informasi Detail

Jeneng produk: Mesin Buff Fusion Otomatis Range kerja: 63-160 / 90-250 / 90-315mm
Layanan sawise-sales kasedhiya: Suku Cadang Gratis, Instalasi Lapangan, Komisi lan Pelatihan, Dhukungan Online, Dhukungan Teknis Video Tipe: otomatis
Sumber Daya: 220VAC Unit Penjualan: Item Tunggal

Deskripsi Produk

图片2
图片1

Ukuran 160 - 315 mm Mesin las otomatis kanggo tabung pipa

seri CNC

Welding fusi bokong bisa diatur kanthi otomatis kanthi nggunakake sistem CNC;iki bakal ngilangi risiko kesalahan amarga operator.Kasedhiya ing rong versi.SA kanthi ekstraksi manual piring pemanas,FA karo extraction mechanical terpadu saka piring panas.

Model CNC 160 CNC 250 CNC 315
Range Kerja (mm) 63-160 mm 90-250 mm 90-315 mm
Bahan HDPE/PP/PB/PVDF
ukuran 600 * 400 * 410 mm 960 * 845 * 1450 mm 1090 * 995 * 1450 mm
voltase dirating 220VAC-50/60HZ
Unit kontrol bobot 30 kg 30 kg 36 kg
daya dirating 2600W 3950W 4950W
Memori 4000
CNC ASAI FA 315

Gearcase kasebut dilengkapi karo casing plastik sing kompak lan inovatif, sing bisa nolak kahanan kerja ing situs kerja sing paling ekstrim;manungsa waé khusus wis mbayar kanggo sambungan uga., dening nglamar colokan jinis militèr.Piranti lunak lan panel kontrol sing gampang digunakake kanggo ndeleng standar welding sing paling akeh digunakake (ISO, GIS, DVS lan liya-liyane).

 

Kanthi milih sapa wae saka standar lan diameter pipa / SDR, kabeh parameter welding (tekanan, wektu, suhu) bakal diwilang kanthi otomatis miturut standar kasebut.Yen siklus welding milih ora klebu ing standar kadhaptar ndhuwur, Sampeyan bisa kanthi manual input paramèter welding (diameteripun, SDR, jinis materi, wektu welding lan meksa.)Kanthi mung ngetik metu saka standar"mode Ing kasus loro. , mesin bisa kanthi otomatis ngatur kabeh fase siklus welding.

 

CNC seri Fitur
1. Preloaded standar welding utama (DVS, TSG D2002-2006 lan liyane), kanthi ngrekam paramèter welding, cathetan Welding bener ora ngapusi
2. Data welding bisa dicithak lan bisa diowahi dadi termal liwat wifi, nyadari pemantauan wektu nyata
3. Pilihan traceability: posisi, materi, tanggal, operator, parameter welding lan liyane
4. Kualitas stabil, umur kerja sing dawa, bisa nyuda kerugian sing disebabake kegagalan peralatan
5. Layar tutul anyar, lokasi GPS, Ketik sistem operasi dening ngusap card.strictly kontrol operasi welding lan kualitas
6. Clamp 4 dipisahake saka mesin nggampangake operasi laying lan las fitting tee, flange sikut
7. Pemanasan piring pop-up kanthi otomatis, ora ana operasi manul, nyuda langkah operasi, nambah tingkat automation

CNC seri Ngadeg Komposisi

Badan mesin, penggilingan, piring pemanas, unit kontrol Hidrolik, penyangga, tas alat. klem 63,90,110,160,200,250,315mm.
On request: Clamps 40,50,75,125,140,180,225,280mm

Clamps tunggal, ukuran pangolahan akurat, bisa nyuda wektu operasi alignment pipeline, nambah efisiensi pengelasan.

CNC seri Aplikasi

图片3

Sertifikat

fvfdfrqw
WELDING MACHINE CE

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita