Sugeng rawuh ing CHUANGRONG

16 Bar PP Compression Fitting, Tube Reducing Compression Tee Kanggo Sambungan Pipa Plastik

Katrangan singkat:

1. Jeneng: Ngurangi Tee

2. Ukuran: 20-110mm

3. Standar: DM174, BS 6920, W270: KTW

4. O ring gasket: NBR Special elastomeric acylonitrile karet kanggo nggunakake alimentary.

5. Tekanan Kerja: PN16 utawa PN10


Detail Produk

Tag produk

Informasi Detail

Jeneng produk: PP Ngurangi Tee wangun: Ngurangi
ukuran: 20-110 mm Standar: DIN 8076-3, ISO 14236, ISO13460
Paket: Kotak karton + tas plastik Pelabuhan: Pelabuhan Utama China

Deskripsi Produk

H4e7e412bebb44359bfbf3fdc0ca3428de
He99b49f0f0094583b5bf46dcf5878fc7V
Hcd3bce13aab24556865a08900784559dr

Tube Reducing Compression Tee 16 Bar Kanggo Sambungake Pipa Plastik

 

Fitting kompresi PP wis dirancang kanggo jinis transportasi cairan ing tekanan dhuwur, irigasi lan aplikasi liyane.Padha kompatibel karo kabeh pipa PELD, PEHD, PE40, PE80 lan PE100.Standar kinerja fitting PP babagan tekanan kerja bisa cocog karo ISO14236 utawa DIN8076, standar benang bisa cocog karo ISO7, DIN EN 10226, ASME B1.20, utawa BS 21. Tekanan kerja maksimal fitting kompresi PP, sing diametere saka 20 kanggo 63, bisa cocog PN16, lan PN10 bisa cocog kanggo diameteripun, kang saka 75 kanggo 110, ing 20 derajat celcius.

Saddle clamp wis dirancang kanggo output sisih ing PE lan kasedhiya ing macem-macem ukuran, sing bisa ditemokake ing katalog.Pelana clamp cocog kanggo ngirim cairan panganan amarga bahane cocog karo standar domestik lan internasional.

Spesifikasi

6
D DN PN CTN
25* 20*25 20 16 60
32*20*32 25 16 40
32*25*32 25 16 40
40*25*40 32 16 20
40*32*40 32 16 20
50*25*50 40 16 12
50*32*50 40 16 12
50*40*50 40 16 12
63*32*63 50 16 7
63*40*63 50 16 7
63*50*63 50 16 7
75*50*75 65 10 6
75*63*75 65 10 6
90*63*90 80 10 4
90*75*90 80 10 4
110*90*110 100 10 3

Aplikasi

Jaringan perpipaan kanggo pasokan banyu kanggo pekerjaan umum

Jaringan pipa kanggo sistem pasokan banyu ing lemah ing wilayah urip utawa pabrik

Jaringan pipa kanggo sistem perawatan banyu

Jaringan pipa kanggo irigasi kebon utawa tani

20191126160133_924421

Kaluwihan kita

1. kualitas dhuwur & industri rega anjog

2.proses pesenan cepet & pangiriman ing wektu

3. urip panggunaan sing dawa banget kanggo paling sethithik 5 taun

4.inovatif & customer-oriented

5.pengalaman sugih ing ekspor

6. kualitas paling apik & layanan paling apik karo rega competitive

7. gampang lan cepet instalasi, nggawe biaya nyilikake

8. sehat lan ora beracun, bebas noda, bisa didaur ulang, ramah lingkungan

9.Peralatan teknis modern kanthi kombinasi karya manual sing mahir.

10.Lightweight, trep kanggo transportasi lan nangani, apik kanggo pegawe-nyimpen.

Sertifikasi

1. We are Produsèn saka tabung plastik lan fittings.Kita nampa bisnis OEM.

2. We nyedhiyakake tutup tutup, tutup pipa, tee sing padha / ngurangi, tutup bal banyu panas kadhemen, katup werni union, sikut benang (plastik utawa logam) lan liya-liyane.

3. Kita uga nyedhiyakake konektor kasebut.

4. Kita bisa kurban prices banget competitive kanggo sawetara pipo.

5. We welcome sampeyan ngunjungi web lan pabrik kita.Kunjungan sampeyan bakal dihargai.

6. Aku seneng nulungi kowe.

WRAS-PIPE2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita