Sugeng rawuh ing CHUANGRONG

ALIGNER 63 -315mm Pipa Penahan Masih Mesin Las HDPE Alat Pipa Plastik Aligner

Katrangan singkat:

1. ALIGNER Alat profesional iku penting kanggo terus pipo isih lan selaras sak electrofusion.

2. Aligner 63 digawe meh kabeh ing wesi Aluminium khusus lan fitur gabungan tengah kanggo posisi tetep ing 45 derajat lan 90 derajat, kanggo Clamps poto-centring sing ora mbutuhake adaptor.

3. Kamungkinan kanggo remonve siji bagéan saka sumbu sing kaleksanane Clamps lan siji ngawat-ngawati dhewe, ngidini nggunakake nunyuk Tees sak fusi.


Detail Produk

Tag produk

Informasi Detail

Industri sing ditrapake: Karya Konstruksi Layanan sawise-sales kasedhiya: Suku Cadang Gratis, Instalasi Lapangan, Komisi lan Pelatihan, Dhukungan Online, Dhukungan Teknis Video
Jeneng produk: Harga Pabrik Mesin Las HDPE Alat Pipa Plastik Aligner Range kerja: 63-315 mm
Ukuran (W * D * H): 830 * 300 * 26 mm Bobot (Komposisi Standar): 13,5 kg

Deskripsi Produk

Range Woring 20-63 mm 63-160 mm
Ukuran Max 600 * 160 * 116 mm 980 * 430 * 260 mm
Aligner bobot 3.4KG 9kg
Tas Angkut 440*190*140mm 0.5KG 1.5KG

Spesifikasi

asdfsdf2

LANGGANAN 63

 

ALIGNERAlat profesional iku penting kanggo nahan pipa tetep lan didadekake siji nalika electrofusion.aligner 63 digawe meh kabeh ing alloy Aluminium khusus lan fitur gabungan tengah kanggo posisi tetep ing 45 degree lan 90 degree, kanggo Clamps poto-centring sing ora mbutuhake adaptor.Kamungkinan kanggo remonve siji bagéan saka sumbu sing kaleksanane Clamps lan siji ngawat-ngawati dhewe, ngidini nggunakake nunyuk Tees sak fusi.

ALIGNER160 LAMPU

 

Alat profesional iki penting kanggo nahan pipa lan sejajar sajrone electrofusio (saka 63-160mm).LIGHT aligner160 digawe meh kabeh ing wesi Aluminium khusus lan fitur gabungan tengah kanggo posisi tetep ing 45 derajat lan 90 derajat, papat Clamps poto-centring sing ora mbutuhake adaptor, lan ing panyuwunan poros tambahan lengkap karo loro Clamps kanggo welding. kaos.Clamps rilis cepet khusus menehi ekstraksi pipa kanthi cepet yen wis dilas.

asdfsdf3
14975351

ALIGNER63-200

 

 

Alat profesional iki penting kanggo nahan pipa lan sejajar sajrone electrofusio (saka 63-200mm).

Aligner63-200 kabeh digawe saka baja, nampilake sambungan luwes tengah lan klem pengikat pipa sing dipasang ing aneks.Jiont adjustalbe bisa disetel ing 4 posisi kerja sing beda kanggo ngidini welding ing sudut prasetel kayata 30 °, 60 ° 90 °, ing baris lan T welding.

Sumbu duwe clamps V-shaped dipanggonke ing wong, kang dilengkapi sabuk fastening pipe.Sistem kasebut, bebarengan karo mbenakake pipa menyang clamp, uga minangka piranti pusat.Saben sumbu duwe 2 panuntun sing clamps bisa geser.

Gagang sisih praktis njamin genggeman sing gampang sajrone gerakan lan posisi, sajrone prosedur pengelasan, lan persiapan.

Algner kasedhiya ing rong konfigurasi: 2 anxes lan 3 anex.

Aplikasi

asdfsdf1
20191112164733_68981

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita