Sugeng rawuh ing CHUANGRONG

Fitting Electrofusion HDPE Kustom, 110mm Electrofusion HDPE 45 Derajat Siku

Katrangan singkat:

1. Jeneng: EF 45 Degree Elbow

2. Ukuran: dn25-630mm

3. PE100 Banyu PN16 utawa Gas 10 Bar

4. ISO4427, ISO4437 / EN12201, EN1555


Detail Produk

Tag produk

Informasi Detail

Jeneng produk: 110mm 45 Derajat Elbow Electrofusion HDPE Fittings Kanggo Pasokan Air PN16 SDR11 PE100 Bahan: Bahan Baku Virgin PE100
Standar: EN 12201-3:2011,EN 1555-3:2010 Aplikasi: Gas, banyu, lenga lsp
Spesifikasi: OD50 63 75 90 110 160 200 250 315 400 Pelabuhan: Pelabuhan Utama China

Deskripsi Produk

110mm 45 derajat Elbow Electrofusion HDPE Fittings kanggo Pasokan Air PN16 SDR11 PE100

Deskripsi Produksi Electrofusion HDPE 45 Degree Elbow

-Fittings Electrofusion HDPE dilas dening mesin electrofusion kanggo nyambungake pipa HDPE bebarengan: Sawise mesin las electrofusion plug ing listrik lan nguripake, Kawat tembaga disarèkaké dipasang ing fitting HDPE sekring listrik digawe panas lan nggawe HDPE nyawiji, Pipa HDPE gabungan lan fitting uga. .

Pin 

Pin menehi methood babar blas otomatis kanggo mesthekake paramèter welding bener digunakake.Ing saben pin ana resiter.Nalika kothak electrofusion disambungake menyang pas, pin mbisakake kanggo otomatis ngenali wektu fusi bener dibutuhake kanggo nggawe peserta.Kabeh sing kudu ditindakake operator mung pencet go.

Indikator 

Tekanan digawe dening plastik molten ngembangaken ing wilayah jointing nang pas sak proses electrofusion bakal meksa metu lugs indikator.Iki minangka tandha sing katon yen tekanan sambungan sing dibutuhake wis entuk.

Parameter welding molded-in

Parameter welding manual dicetak menyang awak kabeh fitting.Informasi sing diwenehake kalebu ukuran fitting, materail (PE80 UTAWA PE110), pipe SDRs, parameter welding, lan ratings tekanan kanggo aplikasi gas lan banyu.

Barcode

Kontrol kualitas minangka pusat sukses saka fitting.Barcode nyedhiyakake traceability lengkap nganti batch polimer, bahan mentah sing digawe saka fittings kanggo saben fitting individu.Barcode uga nggawa paramèter welding kanggo kita karo kothak electrofusion sing dilengkapi scanner barcode.Kode QR anyar ing kabeh kelengkapan nggambarake traceability lengkap ing saben pas individu sing tekan konsumen.

DSC08794
黑色6 (5)
DSC08846

Spesifikasi

20191118130522_96137
spesifikasi

φD

L

mm

A

mm

φdmm
50×45° 130 50 4.7
63×45° 180 63 4.7
90×45° 230 83 4.7
110×45° 270 90 4.7
160×45° 280 85 4.7
200×45° 330 100 4.7
250×45° 420 115 4.7
315×45° 470 130 4.7
400×45° 580 140 4.7
450×45°
500×45°
560×45°

Tes

TEST ITEM HASIL PANUTUP
PENAMPILAN PERMUKAAN LAIN LAN LUWI KANGGO RESISI, HALUS LAN TANPA LUBANG UDARA, LUBANG NYUSUT, GURU TATA LAN CACAT PERMUKAAN LIYANE. FITTING PIPA KUDU LENGKAP TANPA KACAK,GANGBANG LAN LUMBUR. KUALIFIKASI
SOCKET FITTING UTAWA ELECTRO FUSION SOCKET END RATA-RATA OD MM / KUALIFIKASI
  KETEBAL DINDING MM / KUALIFIKASI
  LUWU saka MM / KUALIFIKASI
  LENGTH TUBULAR MM / KUALIFIKASI
ELECTRO FUSION FITTING BEL END RATA-RATA ID MM Luwih saka 160 KUALIFIKASI
  LENGAN AREA FUSION MM Luwih saka 20 KUALIFIKASI
  ambane soket MM 68-98 KUALIFIKASI
  LUWU saka MM KURANG 2.4 KUALIFIKASI
KINERJA ELEKTRIK ELECTRO FUSION FITTING 23 ℃

MAX: nominal x (1+10%)+0,1Ω

MIN: nominal x (1-10%)

KUALIFIKASI
SIFAT PISIKA LAN MEKANIKAL WAKTU INDUKSI OKSIDASI (200 ℃) MIN Luwih saka 20 KUALIFIKASI
  KEKUATAN HIDROSTATIK 80 ℃ /,RING STRESS5.4Mpa,

KERUSAKAN WAKTU≥165h, ORA BREAK, ORA BOCOR

 
PANUTUP PEMERIKSAAN FITTING SAMPLING PIPE DIPriksa miturut syarat CHINA STANDARD GB / T 15558.2-2005 "PART 2" PIPE SISTEM PIPA POLIETIlena (PE) sing dikubur kanggo pipa GAS: "PIPE FITTING" kanthi standar.

(GB/T 15558.2-2005 "PART 2" PADA EN1555-3:2010)

Aplikasi

1. Pasokan banyu kotamadya, pasokan gas lan pertanian dll.

2. Pasokan banyu komersial lan omah

3. Transportasi cairan industri

4. Pengolahan limbah

5. Pangan lan industri kimia

6. Panggantos pipa semen lan pipa baja

7. Lempung argillaceous, transportasi lumpur9.Jaringan pipa ijo taman

20191128180520_37676

Bengkel

20191117162149_20642

Sertifikasi

Kita bisa nyedhiyakake sertifikasi ISO9001-2008, BV, SGS, CE dll.Kabeh jinis produk sing ajeg dileksanakake test blasting meksa-nyenyet, test tingkat shrinkage longitudinal, test resistance crack kaku cepet, test tensile lan test indeks nyawiji, supaya minangka kanggo mesthekake kualitas produk babar blas tekan standar sing cocog saka bahan baku kanggo produk rampung. .

 

4
5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita