Sugeng rawuh ing CHUANGRONG

Dhuwur Kapadhetan Polyethylene HDPE Pipe Polypipe kanggo Ngombé banyu Supply

Katrangan singkat:

1. Jeneng: Penyetor Banyu Ngombé HDPE

2. Ukuran: dn20-1600mm

3. Standar: ISO4427/EN12201

4. Material: 100% Virgin PE100 utawa PE80

5. Tekanan: PN4-PN25 SDR33-SDR7.4

 


Detail Produk

Tag produk

Informasi dhasar

Aplikasi: Pasokan Banyu Ngombé Standar: ISO4427/EN12201, DIN8074/8075
Bahan: 100% Bahan Virgin PE100 & PE80 Spesifikasi: DN20mm-1600mm
Jeneng produk: Dhuwur Kapadhetan Polyethylene HDPE Pipe Polypipe Kanggo Ngombé Pasokan Banyu Warna Pipa: Ireng Kanthi Belang Biru

 

Sertifikat: WRAS, ISO, CE, BV, SGS

 

Werna kasedhiya: Werna ireng karo strip biru, werna biru, Oranye utawa minangka panyuwunan.

Metode Packing: Normal ekspor packing.

Pipe dia.20mm-63mm bisa ing gulungan kanthi dawane 50m/100m,

Pipa dia.> 63mm ing bar karo 5.8m / 11.8m dawa

Produksi Lead Time: Gumantung ing jumlah pesenan.

Biasane kira-kira 5 dina kanggo wadhah 20ft, 10 dina kanggo wadhah 40ft.

Kapabilitas sumber: 100000 Ton / Taun

Cara Pembayaran: T / T, L / C ing ngarsane, West Union

Metode Dagang: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU

Aplikasi Pipa HDPE kanggo Pasokan Banyu

Hd2b50470aad5402c95a4c86ebb20f023K

Sifat Fisik

Ora.
Item
Syarat
1
Persentase breaking-elongation,%
≥350
2
Reversi longitudinal (110 ℃),%
≤3
3
Wektu induksi oksidasi (200 ℃) min
≥20
4
Rintangan cuaca 1. (Sawise pipa wis nampa energi tuwa sing padha karo utawa luwih saka 3.5GJ / m2)
80 ℃ kekuatan hidrolik statis (165h)
Ora break, ora bocor.
Persentase breaking-elongation,%
≥350
Wektu induksi oksidasi (200 ℃) min
≥10
No
barang
Pipa HDPE Kab
1
Molekul
≥300 000
2
Kapadhetan
0,960 g/cm3
3
Kekuwatan patah
≥28 Mpa
4
Tingkat pengembalian kontraksi longitudinal
≤3%
5
Pecah elongasi
≥500%
6
Tahan kanggo karat
apik
7
Kekuwatan tensile
≥28Mpa
8
Kekuwatan hidrolik statis
1) 20 ℃, siklus stres 12.4Mpa, 100h, ora break, ora bocor
2) 80 ℃, siklus stress5.5Mpa, 165h, ora break, ora bocor
3) 80 ℃, siklus stress5.0Mpa, 1000h, ora break, ora bocor
9
MFR(190℃,5kg,)g/10min
≤25%
10
Wektu induksi oksidasi (200 ℃) min
≥20

Deskripsi Produk

HPipa DPE, Polyethylene (Pipe PE) diurutake miturut kekuatan sing diklasifikasikake miturut intensitas teknologi sadurunge.
perkembangan.

Kelas tekanan Pipa HDPE sing bisa digawe antarane PN4-PN25 lan produksi diameter lan ukuran sing dikarepake.
Sistem pipa HDPE wis ngalami akeh tes.Salah sawijining pipa sing paling akeh digunakake saiki.
Sistem pipa HDPE sing ekonomis, gampang ditangani, kinerja efisien, cara kopling gampang, lan cukup migunani.

Spesifikasi

PE 100
0.4MPa
0,5 MPa
0.6MPa
0,8 MPa
1.0MPa
1,25 MPa
1.6MPa
2.0MPa
2,5 MPa
Diameter njaba
PN4
PN5
PN6
PN8
PN10
PN12.5
PN16
PN20
PN25
SDR41
SDR33
SDR26
SDR21
SDR17
SDR13.6
SDR11
SDR9
SDR7.4
Ketebalan tembok (en)
20
-
-
-
-
-
-
2.0
2.3
3.0
25
-
-
-
-
-
2.0
2.3
3.0
3.5
32
-
-
-
-
2.0
2.4
3.0
3.6
4.4
40
-
-
-
2.0
2.4
3.0
3.7
4.5
5.5
50
-
-
2.0
2.4
3.0
3.7
4.6
5.6
6.9
63
-
-
2.5
3.0
3.8
4.7
5.8
7.1
8.6
75
-
-
2.9
3.6
4.5
5.6
6.8
8.4
10.3
90
-
-
3.5
4.3
5.4
6.7
8.2
10.1
12.3
110
-
-
4.2
5.3
6.6
8.1
10.0
12.3
15.1
125
-
-
4.8
6.0
7.4
9.2
11.4
14.0
17.1
140
-
-
5.4
6.7
8.3
10.3
12.7
15.7
19.2
160
-
-
6.2
7.7
9.5
11.8
14.6
17.9
21.9
180
-
-
6.9
8.6
10.7
13.3
16.4
20.1
24.6
200
-
-
7.7
9.6
11.9
14.7
18.2
22.4
27.4
225
-
-
8.6
10.8
13.4
16.6
20.5
25.2
30.8
250
-
-
9.6
11.9
14.8
18.4
22.7
27.9
34.2
280
-
-
10.7
13.4
16.6
20.6
25.4
31.3
38.3
315
7.7
9.7
12.1
15.0
18.7
23.2
28.6
35.2
43.1
355
8.7
10.9
13.6
16.9
21.1
26.1
32.2
39.7
48.5
400
9.8
12.3
15.3
19.1
23.7
29.4
36.3
44.7
54.7
450
11.0
13.8
17.2
21.5
26.7
33.1
40.9
50.3
61.5
500
12.3
15.3
19.1
23.9
29.7
36.8
45.4
55.8
-
560
13.7
17.2
21.4
26.7
33.2
41.2
50.8
62.5
-
630
15.4
19.3
24.1
30.0
37.4
46.3
57.2
70.3
-
710
17.4
21.8
27.2
33.9
42.1
52.2
64.5
79.3
-
800
19.6
24.5
30.6
38.1
47.4
58.8
72.6
89.3
-
900
22.0
27.6
34.4
42.9
53.3
66.2
81.7
-
-
1000
24.5
30.6
38.2
47.7
59.3
72.5
90.2
-
-
1200
29.4
36.7
45.9
57.2
67.9
88.2
-
-
-
1400
34.3
42.9
53.5
66.7
82.4
102.9
-
-
-
1600
39.2
49.0
61.2
76.2
94.1
117.6
-
-
-

Aplikasi

Pipa HDPE wis ana wiwit pertengahan 50-an.Pengalaman kasebut nuduhake pipa HDPE minangka solusi kanggo umume masalah pipa sing diakoni dening klien lan konsultan teknik minangka bahan pipa sing cocog kanggo akeh aplikasi tekanan lan non-tekanan saka gangguan banyu lan gas menyang gavity, saluran pembuangan lan saluran banyu permukaan kanggo proyek anyar & rehabilitasi.

 

Bidang aplikasi: Pipa sumber banyu ngombe kanggo wilayah kutha lan deso, pipa transmisi cair ing kimia, serat kimia, panganan, kehutanan lan industri metalurgi, pipa saluran banyu limbah, pipa transmisi slurry pertambangan kanggo lapangan pertambangan.

34
20191127211018_76366

Metode Sambungan

Ha8a26647f6964c09a3dff9be0039c10fJ

Soket Fusion Joint

1. Pilih peralatan

2.Square lan nyiapake ends pipe

3. Panasake bagean

4. Gabung bagean

5. Allow kanggo kelangan.

Gabungan Butt Fusion

1.Aman nyepetake komponen sing bakal digabung

2. Ngadhepi ujung pipa

3. Selarasake profil pipa

4. Nyawiji antarmuka pipa

5. Gabung loro profil bebarengan

6. Tahan ing tekanan

DELTA_160_M
400_laterale

Electro Fusion Joint

 

1. Siapke pipa

2. Clamp fitting lan pipa (s)

3. Aplikasi arus listrik

4. Kadhemen lan copot clamps

Kompresi Fitting Joint

A Chamfer pipa karo alat beveler

B Slackend nut ring karo metu njabut saka awak mriksa sing O-ring lan clip ring ing posisi sing tepat.

C Lebokake ujung pipa kanthi ngencengi nut ring. Tekan pas nganti pipa ngluwihi O-ring lan tekan mandeg

D Tangan ngencengi ring unt ngencengi luwih karo tali / chain wrench.

H894954f86b5b4773b7b9da88863d6d0fk

Bengkel

Material & Test Properties

20191113203550_66685

 

SI NO. SYARAT UNIT SYARAT Paramèter eksperimen EksperimenMetode
1 Kapadhetan Kg/m³ Luwih saka 930 (base resin) 190 ℃, 5KG D metode GB / T1033-1986, persiapan eksperimen miturut GB / T1845.1-1989: 3.3.1
2 Laju Aliran Leleh (MFR) g / 10 min 0.2-1.4, lan panyimpangan maksimal ora kudu ngluwihi nilai nominal campuran 190 ℃, 5 kg GB / T3682-2000
3 Stabilitas termal (waktu induksi oksidasi) min Luwih saka 20 200 ℃ GB / T17391-1998
4 Isi volatile Mg/kg Kurang saka 350 Lampiran C
5 Kadar lembab b Mg/kg Kurang saka 300 ASTMD4019:1994a
6 Isi karbon ireng c % 2.0-2.5 GB / T13021-1991
7 Dispersi karbon ireng c kelas Kurang saka 3 GB / T18251-2000
8 Dispersi pigmen d kelas Kurang saka 3 GB / T18251-2000
9 Tahan kanggo komponen gas h Luwih saka 20 80 ℃, 2Mpa (ring stress) Lampiran D

Manuk fast crack propagation (RCP)

10 Eksperimen ukuran penuh (FS): Dn ≥250mmor S4 eksperimen: ketebalan dinding pipa ≥15mm MpaMpa Tekanan kritis eksperimen ukuran penuh Pc.fs ≥ 1.5XMOP 0 ℃ 0 ℃ ISO13478:1997GB/T19280-2003
11 Panyebaran retak alon (En≥5mm) h 165 8 ℃, 0.8Mpa (tekanan eksperimen)f 80 ℃, 0.92Mpa (tekanan eksperimen)g GB / T18476-2001
aCampuran non-ireng kudu nyukupi syarat tahan cuaca ing Tabel 6 bIsi banyu diukur nalikavolatiles diukur ora nyukupi syarat.Nalika arbitrase, isi banyu kudu dadi asil pangukuran minangka basis kanggo ngadili cMung ditrapake kanggo campuran ireng

dMung ditrapake kanggo campuran non-ireng

 

eYen asil tes S4 ora nyukupi syarat, sampeyan bisa ngetutake eksperimen ukuran lengkap kanggo nyoba maneh asil eksperimen ukuran lengkap minangka basis pungkasan.

 

fPE80, SDR11 paramèter eksperimen

gPE100, SDR11 paramèter eksperimen

 

Inspeksi Laboratorium lan Pabrik-Tes Hidrostatik

20191113210137_98404

Produksi lan Pangiriman

CHUAGNRONG duwe luwih 100 set jalur produksi pipa sing maju ing domestik lan luar negeri, 200 set peralatan produksi pas.Kapasitas produksi tekan luwih saka 100 ewu ton.Utamane ngemot 6 sistem banyu, gas, pengerukan, pertambangan, irigasi lan listrik, luwih saka 20 seri lan luwih saka 7000 spesifikasi.

20191113204040_71773
mmexport1643161603079
20191127211126_75133

Sertifikasi

WRAS-PIPE2
9

Kita bisa nyedhiyakake sertifikasi ISO9001-2008, WRAS, BV, SGS, CE dll.Kabeh jinis produk sing ajeg dileksanakake test blasting meksa-nyenyet, test tingkat shrinkage longitudinal, test resistance crack kaku cepet, test tensile lan test indeks nyawiji, supaya minangka kanggo mesthekake kualitas produk babar blas tekan standar sing cocog saka bahan baku kanggo produk rampung. .

Yen sampeyan duwe pitakon, sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae.Sugeng rawuh ing perusahaan kita!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita