Sugeng rawuh ing CHUANGRONG

HDPE Siphon Drainase System

Ngomong babagan saluran siphon, kabeh wong ora ngerti, mula apa bedane antarane pipa saluran siphon lan pipa saluran biasa?Teka lan tindakake kita kanggo mangerteni.

 

  Kaping pisanan, ayo ngomong babagan syarat teknis pipa saluran siphon ing pemandangan saluran:

 

  1. Ing sistem saluran banyu siphon, aliran discharge saka pipa got luwih gedhe tinimbang aliran discharge saka pipa saluran diameter pipa sing padha ing sistem saluran gravitasi.

 

  2. Kanggo jumlah banyu udan sing padha, gaya impact banyu ing pipa ing sistem saluran siphon ing tembok pipa luwih gedhe lan kuwat.

 

  Mulane, pipa siphon ana ing tekanan negatif, lan kateguhan pipa kasebut utamane dhuwur.Pipa PE biasa ora ana ing tekanan kanggo nyukupi kabutuhan sistem saluran siphon, lan fitting pipa hdpe khusus kudu digunakake.Iki ditemtokake dening lingkungan kerja saluran siphon.Ing tahap awal curah udan, yen dhuwur banyu udan sing akumulasi ing atap ora ngluwihi dhuwur curah udan sing dirancang saka ember banyu udan siphon, cara saluran saluran kabeh sistem saluran siphon padha karo sistem drainase gravitasi.

 

Sawise dhuwur banyu udan saka gendheng ngluwihi dhuwur curah udan dirancang saka ember banyu udan siphon, efek siphon bakal katon ing pipa saka sistem siphon, lan pipo got ing sistem bakal katon aliran lengkap.Ing wektu iki, banyu ing pipa mili kanthi cepet, lan banyu udan ing atap ana ing pipa.Ing efek nyedhot tekanan negatif, dibuwang menyang njaba kanthi tingkat aliran sing luwih dhuwur.Mulane, pipa saluran siphon kudu nyukupi aspek ing ngisor iki:

 

  1. Pipa HDPE luwih entheng bobote lan gampang dipasang lan ditangani.Konstruksi saluran siphon luwih rumit.Nalika nginstal pipa saluran, operasi kasebut kudu gampang.Bisa disambungake kanthi welding butt lan welding kapasitor kanggo nggampangake pambentukan sistem anti-rembesan sing ditutup, utamane nalika mbikak pipa ing sadawane alur, sing bisa nyuda alur Jumlah penggalian lan jumlah aksesoris sing digunakake.

 

  2. Pipa HDPE nduweni resistensi kimia sing kuat lan cocok kanggo ngirim limbah, gas alam, gas batu bara lan zat liyane.Urip layanan dawa, kanthi umur layanan luwih saka meh 50 taun.

 

Kajaba iku, nalika udan, pipa saluran tradisional bakal nggawe rame, kayata swara saluran.Iki nggunakake pipa saluran gravitasi.Nalika volume banyu cukup gedhe, amarga tekanan gravitasi, bakal diasilake ing lawang pipa saluran.Kanthi meksa dhuwur, banyu ora bisa tiba mudhun, nanging mung bisa entrap jumlah gedhe saka gas menyang pipo.Gelembung entrain aliran banyu, kang bakal banget rub marang tembok pipe lan nimbulaké swara banter.Ing wektu sing padha, amarga aliran banyu terus-terusan kena pengaruh tekanan ndhuwur, tingkat aliran alon.Pipa saluran siphon HDPE ora bakal duwe masalah iki.


Wektu kirim: Sep-08-2021

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita