Bahan Baku Utama & Karakteristik Pipa HDPE

Pipa PE (pipa HDPE) digawe saka polietilen minangka bahan baku utama, nambah antioksidan, karbon ireng lan bahan pewarna.Punika ditondoi dening Kapadhetan kurang, kekuatan tartamtu dhuwur, resistance suhu kurang apik lan kateguhan, lan suhu embrittlement bisa tekan -80 °C.

HDPE Material

Plastik pipa PE bisa diproses lan dibentuk kanthi macem-macem cara kanggo nggawe macem-macem produk kayata film, lembaran, pipa, profil, lan liya-liyane;lan trep kanggo nglereni, ikatan lan "welding" Processing.Plastik gampang diwarnai lan bisa digawe warna sing padhang;iku uga bisa diproses dening printing, electroplating, printing lan embossing, nggawe plastik sugih ing efek hiasan.

 HDPE Material 2

Paling plastik duwe resistance karat kuwat kanggo asam, alkalin, uyah, etc. saka bahan logam lan sawetara bahan anorganik, lan utamané cocok kanggo lawang lan jendhela, jubin, tembok, etc ing tetanduran kimia;termoplastik bisa larut dening sawetara pelarut organik, nalika plastik thermosetting ora bisa larut, mung bisa dadi gedhe.Plastik uga duwe resistensi korosi sing apik kanggo banyu lingkungan, panyerepan banyu sing kurang, lan bisa digunakake kanthi akeh ing proyek anti banyu lan tahan kelembapan.

MDPE Material 3

Ing resistance panas saka plastik pipe PE umume ora dhuwur.Nalika kena beban ing suhu dhuwur, cenderung dadi alus lan deform, utawa malah rusak lan rusak.Suhu deformasi panas termoplastik biasa yaiku 60-120 °C, lan mung sawetara varietas sing bisa digunakake kanggo wektu sing suwe ing sekitar 200 °C..Sawetara plastik gampang diobong utawa diobong alon-alon, lan akeh asap beracun bakal diasilake nalika kobong, nyebabake korban jiwa nalika bangunan kobong.Koefisien ekspansi linier plastik luwih gedhe, yaiku 3-10 kali luwih gedhe tinimbang logam.Mulane, deformasi suhu gedhe, lan materi gampang rusak amarga akumulasi stres termal.

Material 4

Amarga kinerja suhu sing sithik banget lan kateguhan, bisa nolak karusakan saka kendaraan lan getaran mekanik, tumindak beku-thaw lan owah-owahan dadakan ing tekanan operasi.Mulane, pipo coiled bisa digunakake kanggo selipan utawa construction plowing, kang trep kanggo construction lan kurang ing biaya engineering;Tembok pipa alus, resistensi aliran medium cilik, konsumsi energi saka medium conveying kurang, lan ora karat sacara kimia dening hidrokarbon cair ing medium conveying.Pipa PE Kapadhetan Sedheng lan dhuwur cocok kanggo pipa gas kutha lan gas alam.Pipa PE Kapadhetan rendah cocok kanggo pipa banyu ngombe, saluran kabel, pipa uyuh pertanian, pipa stasiun pompa, lan liya-liyane. Pipa PE uga bisa digunakake ing sumber banyu, saluran banyu lan saluran udara ing industri pertambangan.


Wektu kirim: Feb-23-2022

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita