Warga Edwardsville bisa ngarepake ndandani trotoar, selokan lan dalan ing musim panas iki

Minangka bagéan saka dana dana dana dana dana taunan kutha, trotoar sing katon kaya iki bakal diganti rauh ing saindhenging kutha.
Edwardsville-Sawise dewan kutha nyetujoni macem-macem proyek infrastruktur ana, residents tengen kutha bakal weruh proyèk infrastruktur mbesuk, lan ing sawetara kasus malah ing latar mburi.
Pisanan, wong sing manggon ing bagean Partridge Place, Cloverdale Drive, Scott lan Clay bakal kalebu ing sawetara rencana penghapusan trotoar lan penggantian.
Kutha iki disetujoni pa mbuwang $ 77.499 saka Dana dandan Ibukutha kanggo karya iki, kang bakal digawa metu dening Stutz Excavating, kang paling saka telung tawaran.Ngganti trotoar sing rusak utawa rusak bakal mbantu nyuda risiko tripping, nggawe trotoar luwih gampang kanggo nyabrang, tundhuk karo peraturan American Disability Act (ADA), lan nambah safety pejalan kaki kanggo warga.
Penawaran Kinney Contractors yaiku US $ 92.775, nalika tawaran Keller Construction paling dhuwur, US $ 103.765.
Sabanjure, Dewan Kutha nyetujoni $ 124.759 kanggo Keller Construction Inc. kanggo ngganti saluran pembuangan sing rusak ing Ebbets Field Subdivision (utamane Snider Drive).Tawaran liyane saka Kamadulski Excavating and Grading Co. Inc. yaiku US$129.310.
Karya iki bakal kalebu mbusak lan ngganti pipa banyu udan sing rusak ing cedhak Snider Drive.
"Kira-kira 300 kaki saka 30-inch high-density polyethylene (HDPE) pipe gagal," ngandika Eric Williams, direktur karya umum."Durung rampung ambruk, nanging wis nyebabake alangan sing cukup kanggo nyebabake banyu nglumpukake ing sawetara properti hulu."
"Iki bakal dadi proyek sing tantangan," ujare Williams, nyatakake kahanan kerja sing kuat lan jero."Kita bakal kerja ing latar mburi.Iki nyopir wetan saka Snider Drive ing sawetara latar mburi Pengadilan Drysdale.
Saluran pembuangan saiki wis nggawe pirang-pirang sinkhole.City Councillor Jack Burns nuding metu sing pipe HDPE ora bisa lawas banget.Williams sarujuk lan ujar manawa pipa sing gagal wis digunakake kira-kira 16 taun.Bakal diganti karo pipa beton sing dikuatake.
Pungkasan, Dewan Kutha nyetujoni resolusi sumber tunggal US $ 18.250 kanggo ndandani bagean East Schwarz Street sing rusak ing kebakaran RP Lumber Company ing Februari.
Kutha bakal mbayar Stutz Excavating, Inc.. kanggo mbusak lan ngganti curbs beton ana, aspal lan beton banyu udan pipe ngleboke rusak ing geni.


Wektu kirim: Aug-05-2021

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita