Sugeng rawuh ing CHUANGRONG

Teknologi Non-Penggalian Pipa HDPE

In fasilitas lemah kotamadya, long-term disarèkaké sistem pipa ora bisa diakses lan ora katon.Yen ana masalah kayata deformasi lan kebocoran, mesthine kudu "dibukak" kanggo digali lan didandani, sing ndadekake ora nyaman kanggo urip warga.Akibaté, teknologi pipeline trenchless muncul.

1
Teknologi non-penggalian pipa kasebut diarani "teknik invasif minimal" kutha.Iki minangka cara konstruksi sing aman lan efektif kanggo perlindungan lingkungan.Bisa kanthi cepet lan èfèktif ndandani sawetara bagéan saka pipa ing siji wektu tanpa sawetara penggalian., Repair, TPA.

2
Teknologi saluran pipa trenchless wis ngembangake pipa saluran banyu tembok HDPE sing tanpa trenchless, sing cocog kanggo wilayah sing operasi penggalian ora bisa ditindakake lan nyukupi kabutuhan upgrade jaringan pipa urip modern.

3
Iki nggunakake poliethelin kapadhetan dhuwur minangka bahan mentah lan dibentuk kanthi ekstrusi lan ukuran vakum.Tembok njero lan njaba alus lan rata.Iku ora mung ramah lingkungan, nanging uga banget ing resistance cracking kaku, resistance kimia, resistance impact suhu kurang, etc. Nduweni karakteristik resistance tuwa lan umure nganti 50 taun, kang nemen nyuda nomer pipo. ndandani lan panggantos, lan èfèktif ngontrol engineering biaya Operasi lan pangopènan.

5
Salah sawijining kaluwihan pipa saluran banyu tembok HDPE sing tanpa trench yaiku macem-macem spesifikasi.Ing sawetara saka dn160-dn800, lan kaku ring punika SN8, SN16, lan SN32, kang bisa nyukupi kabutuhan engineering beda kanggo ombone paling.Ing wektu sing padha, panyambungan sing aman lan dipercaya ndadekake proses konstruksi luwih gampang lan trep.

7
Ing premis ora ngrusak lanskap kutha, ora mengaruhi transportasi, ora ngganggu urip normal warga, lan ora ngganggu saluran pipa lemah, lan liya-liyane, tata kerja masyarakat dijamin.Ningkatake efek konstruksi infrastruktur kutha lan nggawe kutha luwih ora diblokir.


Wektu kirim: Nov-03-2021

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita